Autoschadeherstel Midden-Groningen

Error message

  • Notice: Undefined property: stdClass::$field_url_1 in eval() (line 2 of /home/boogautoschade.nl/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_argument_validate_php.inc(66) : eval()'d code).
  • Notice: Undefined property: stdClass::$field_titel in eval() (line 2 of /home/boogautoschade.nl/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_argument_validate_php.inc(66) : eval()'d code).

Autoschadeherstel Midden-Groningen heeft jarenlange ervaring op het gebied van schadeherstel. Onze medewerkers zijn gekwalificeerd en daarnaast werken wij met de nieuwste apparatuur waardoor we in staat zijn om alle werkzaamheden snel en vakkundig uit te voeren.

Wij zetten ons daarnaast in om de CO2 uitstoot van schadereparaties en onderhoudsbeurten tot een minimum te beperken. Wij zijn dan ook gecertificeerd door Stichting Duurzaam Repareren. 

Dit geeft u de garantie dat onze werkzaamheden niet alleen vakkundig en snel uitgevoerd worden maar dat deze ook op een duurzame wijze worden uitgevoerd.

Samenwerkingen en links

Kentekencheck