Diensten

Error message

  • Notice: Undefined property: stdClass::$field_url_1 in eval() (line 2 of /home/boogautoschade.nl/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_argument_validate_php.inc(66) : eval()'d code).
  • Notice: Undefined property: stdClass::$field_titel in eval() (line 2 of /home/boogautoschade.nl/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_argument_validate_php.inc(66) : eval()'d code).

Wij kunnen u op elk gebied van schadeherstel van dienst zijn. Van autoschade tot schade aan motorfietsen en oldtimers en van schade aan de bekleding tot lakschade. Autoschade Herstel Midden-Groningen kan elke vorm van schade voor u snel en vakkundig herstellen.

Wanneer u uw voertuig door ons laat herstellen, dan zorgen wij ervoor dat de overlast voor u tot een minimum wordt beperkt. Bij al onze diensten bieden wij vervangend vervoer aan, thuisbrengservice, we poetsen uw voertuig na de werkzaamheden en u krijgt bij ons maarliefst 7 jaar garantie in plaats van de 4 jaar die standaard is!

Daarnaast werken wij met de nieuweste technieken. Dat zorgt er aan de ene kant voor dat u achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Aan de andere kant zorgen de tools als Easy2Fix en Snel-autoschadeherstel.nl ervoor dat u op een snelle en eenvoudige manier uw schade kunt melden. Een overzicht van onze complete dienstverlening is hieronder te zien.