Diensten

Error message

  • Notice: Undefined property: stdClass::$field_url_1 in eval() (line 2 of /home/boogautoschade.nl/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_argument_validate_php.inc(66) : eval()'d code).
  • Notice: Undefined property: stdClass::$field_titel in eval() (line 2 of /home/boogautoschade.nl/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_argument_validate_php.inc(66) : eval()'d code).

Wij kunnen u op elk gebied van schadeherstel van dienst zijn. Van autoschade tot schade aan motorfietsen en oldtimers en van schade aan de bekleding tot lakschade. Autoschade Herstel Boog Hoogezand kan elke vorm van schade voor u snel en vakkundig herstellen.

Wanneer u uw voertuig door ons laat herstellen, dan zorgen wij ervoor dat de overlast voor u tot een minimum wordt beperkt. Bij al onze diensten bieden wij vervangend vervoer aan, thuisbrengservice, we poetsen uw voertuig na de werkzaamheden en u krijgt bij ons maarliefst 7 jaar garantie in plaats van de 4 jaar die standaard is!

Daarnaast werken wij met de nieuweste technieken. Dat zorgt er aan de ene kant voor dat u achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Aan de andere kant zorgen de tools als Easy2Fix en Snel-autoschadeherstel.nl ervoor dat u op een snelle en eenvoudige manier uw schade kunt melden. Een overzicht van onze complete dienstverlening is hieronder te zien.