Bekleding & interieur

Error message

  • Notice: Undefined property: stdClass::$field_url_1 in eval() (line 2 of /home/boogautoschade.nl/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_argument_validate_php.inc(66) : eval()'d code).
  • Notice: Undefined property: stdClass::$field_titel in eval() (line 2 of /home/boogautoschade.nl/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_argument_validate_php.inc(66) : eval()'d code).

Autoschadherstel Midden-Groningen werkt samen met gespecialiseerde bedrijven om er voor te zorgen dat ook de schade aan de bekleding en het interieur snel en correct hersteld wordt!

Schade aan de bekleding of het interieur van uw auto wordt door Autoschadeherstel Midden-Groningen altijd vakkundig hersteld. Zowel onze medewerkers als de partners waarmee wij op het gebied van bekleding en interieur mee samenwerken, zijn allemaal erkend door FOCWA. Dit geeft u de garantie dat uw auto bij ons in goede handen is. Wanneer de schade hersteld is, werpen we 

samen met u nog een laatste blik op het eindresultaat. En het spreekt voor zich dat wij pas tevreden zijn als u dat ook bent!