Lak & spuitwerk

Error message

  • Notice: Undefined property: stdClass::$field_url_1 in eval() (line 2 of /home/boogautoschade.nl/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_argument_validate_php.inc(66) : eval()'d code).
  • Notice: Undefined property: stdClass::$field_titel in eval() (line 2 of /home/boogautoschade.nl/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_argument_validate_php.inc(66) : eval()'d code).

Wij hebben jarenlange ervaring met het overspuiten van auto's. Wij weten dan ook als geen ander hoe belangrijk nauwkeurigheid is bij dit proces. Onze specialisten zorgen er dat het complete spuit-traject grondig wordt doorlopen. Van het schuren, het aanbrengen en drogen van de primer tot het werk in de spuitcabine en de nabewerking. Bij Autoschadeherstel Midden-Groningen wordt uw auto weer als nieuw.

Wij werken met de nieuwste computersystemen waarmee precies de juiste kleur voor uw auto geselecteerd wordt. Dit zorgt er voor dat u ervan verzekerd bent dat u na de werkzaamheden niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Daarnaast wordt uw auto na de werkzaamheden keurig opgepoetst en geven wij ook bij spuitwerk natuurlijk maarliefst 7 jaar garantie op ons werk.