Motorschade herstel

Error message

  • Notice: Undefined property: stdClass::$field_url_1 in eval() (line 2 of /home/boogautoschade.nl/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_argument_validate_php.inc(66) : eval()'d code).
  • Notice: Undefined property: stdClass::$field_titel in eval() (line 2 of /home/boogautoschade.nl/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_argument_validate_php.inc(66) : eval()'d code).

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met het herstellen van motoren. Zij kunnen er dan ook voor zorgen dat uw motor na de werkzaamheden weer ruimschoots voldoet aan alle veiligheidsnormen. Uiteraard geniet u ook bij motorschade herstel van onze top service. Zo bieden wij vervangend vervoer aan, beschikken we over een thuisbrengservice, hebben we een wasservice en geven we maarliefst 7 jaar garantie!

Wanneer u ons inschakelt voor het herstellen van de schade aan uw motorfiets, dan wordt de schade eerst bekeken door onze schade-experts. Direct daarna zijn wij al in staat om op basis van een eenduidig calculatiesysteem een begroting te maken. Zo weet u direct waar u aan toe bent.

 

Op basis van deze begroting kunnen wij de schade eventueel voor u voorleggen aan uw verzekeringsmaatschapij waardoor een vlotte afwikkeling gegarandeerd is. Daarna kunnen we de reparatie samen met u inplannen zodat de werkzaamheden plaats vinden wanneer dat u uitkomt. 

Facebook afbeelding: