Werkwijze

Error message

  • Notice: Undefined property: stdClass::$field_url_1 in eval() (line 2 of /home/boogautoschade.nl/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_argument_validate_php.inc(66) : eval()'d code).
  • Notice: Undefined property: stdClass::$field_titel in eval() (line 2 of /home/boogautoschade.nl/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_argument_validate_php.inc(66) : eval()'d code).

Wanneer u naar ons toe komt met schade, dan zorgen wij er direct voor dat de schade gemeld wordt bij de verzekeringsmaatschapij waardoor de financiƫle afwikkeling vlot wordt geregeld. Daarnaast houden wij u op de hoogte van de vorderingen en wanneer de werkzaamheden zijn verricht controleren we samen met u nogmaals of alles naar wens is. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Door onze persoonlijke en transparante manier van werken weet u als klant direct waar u bij ons aan toe bent. Onze gekwalificeerde medewerkers werken met de nieuwste technieken om er voor te zorgen dat u snel weer de weg op kunt. En in de tussentijd zorgen wij er met onze service voor dat de overlast voor u tot een minimum wordt beperkt.

FOCWA
U kiest voor een FOCWA-bedrijf omdat u dan verzekerd bent van kwaliteit en goed opgeleid personeel, dat werkt met een optimale bedrijfsuitrusting. Omdat de bij FOCWA aangesloten bedrijven zeker zijn van hun zaak...

Lees meer over FOCWA

Stichting Duurzaam Repareren
In navolging van de bandenspecialisten en de garagebedrijven certificeert de stichting Duurzaam Repareren nu ook schadeherstelbedrijven. AH Autoschade Herstel is het eerste schadeherstelnetwerk dat het certificatietraject...

Lees meer over stichting Duurzaam Repareren